Dir.bg
Начало Вход за потребители:
Dir ID: Парола:   
Нoв потребителЗабравена парола
РЕГИСТРИРАЙ САЙТ VIP САЙТ VIP ОБЯВА  
Станете партньорСТАНИ ПАРТНЬОР
Свободни места и цени
Направете регистрираният в Каталога сайт VIP
ново
  С тази услуга вие получавате още по-мащабно присъствие сред аудиторията на интернет. VIP позиция в Каталогът на българските сайтове ви популяризира не само в самия каталог, а сред всички ресурси на портала Dir.bg, който като такъв достига до най-голяма част от българските интернет потребители.
Присъствайки на страници на Dir.bg, вашия сайт се индексира по-бързо и позиционира на по-предни позиции в търсачки, като Google, Diri.bg, Yahoo, Ask и други.
Излъчване на първа страницата на Dir.bg (над 108 900 412 показвания средно месечно) на ротационен принцип с всички VIP сайтове. Допълнителното описание и неговото позициониране на първа страница на Дир.бг ви дават възможност да обявите не просто вашия сайт, а да насочите вниманието на аудиторията към конкретна оферта, дейност, послание.
Позиция сред всички VIP сайтове в главната категория, в която е регистриран сайтът.

Виж пример
Една от десетте първи позиции, на ротационен принцип, в избраната от вас подкатегория на каталога, в която е регистриран сайтът.

Виж пример
Ротационно показване в търсенията на Dir.bg (всички сайтове), по зададени 2 ключови думи (въвеждат се при абониране за VIP позиция).

Виж пример

Категориите на Каталогът на българските сайтове заемат място в повечето от тематичните сайтове на Dir.bg, в които вашият сайт също се позиционира като VIP
Създай VIP
Има ли свободни места и какви са цените?
Провери тук

 
за реклама | oбратна връзка | потребителско споразумение Copyright © 2021 Dir.bg